Política de privacitat

GASOLINERA PAS DE LA CASA, S.A.
C/ René Baulard, 4 Baixos
AD200 Encamp
N.R.T : A-700223-T
Contacte : administracio@gasopas.ad

Confidencialidat
GASOLINERA PAS DE LA CASA, S.A. disposa de mitjans informàtics destinats a administrar adequadament el lloc web https://gasopas.ad.

La informació recollida és objecte d’un tractament informàtic destinat exclusivament al seu ús per GASOLINERA PAS DE LA CASA, S.A.

Aquesta informació no serà ni comunicada ni cedida a altres persones físiques o jurídiques.

En qualsevol moment, vostè té dret a obtenir confirmació de l’existència d’el tractament de les seves dades personals i el contingut i origen dels mateixos, així com a exercir qualsevol dels drets d’accés, oposició, rectificació o supressió, d’acord amb els articles 15 , 22, 23 i 24 de la Llei qualificada 15/2003 de protecció de dades, de 18 de desembre de 2003. Aquests drets es poden exercir davant GASOLINERA PAS DE LA CASA, S.A. a la següent adreça de correu electrònic: administracio@gasopas.ad.

Publicitat
Vostè pot rebre ofertes comercials o comunicacions sobre els diferents esdeveniments o productes de GASOLINERA PAS DE LA CASA, S.A. Vostè pot donar-se de baixa d’aquest servei dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic: administracio@gasopas.ad.